Van procesanalyse tot aan robotisering in de zorg

  • Verlaging administratieve last
  • Kosten efficiëntie
  • Verhogen van kwaliteit

Vossius Automatisering zorgt dat je resultaat boekt met  het optimaliseren van processen.

 

ICT in de zorgregistratie: meer tijd voor kwaliteit

Investeren in processen loont. Met software en applicaties werken jij en je collega’s efficiënt. Je brengt het aantal administratieve handelingen naar beneden, je bespaart kosten. Maar heb je ook genoeg oog voor de kwaliteit van jullie zorg? Wat is jullie toegevoegde waarde? En wat merkt de patiënt daarvan?

 

ICT in de zorgregistratie: meer tijd voor kwaliteit

Investeren in processen loont. Met software en applicaties werken jij en je collega’s efficiënt. Je brengt het aantal administratieve handelingen naar beneden, je bespaart kosten. Maar heb je ook genoeg oog voor de kwaliteit van jullie zorg? Wat is jullie toegevoegde waarde? En wat merkt de patiënt daarvan?

Automatisering van

Vossius Consultancy

Vossius Automatisering zorgt dat je resultaat boekt met het optimaliseren van processen. Dat je niet alleen de medische en financiële registratie in jullie ziekenhuis op orde hebt en kosten bespaart maar dat je vooral ook meer tijd kunt besteden aan de kwaliteit van zorg. Onze consultants geven de termen value based healthcare en first time right betekenis in jullie organisatie.

Procesoptimalisatie

Vossius Automatisering ziet procesoptimalisatie als succesfactor en begint dan ook met een uitgebreide procesanalyse. Welk pad bewandelen jullie patiënten bijvoorbeeld zodra ze in het ziekenhuis zijn? Welke medische specialisten krijgen zij te spreken? En hoe verwerken jullie hun gegevens? Onze consultants identificeren en beschrijven de bedrijfsprocessen. Vervolgens optimaliseren ze deze processen met Lean, Agile of met inzichten die voortvloeien uit  process mining of de werkkapitaal scan.

Automatisering

Staan jullie processen als een huis? Dan is het tijd voor het automatiseren van zoveel mogelijk administratieve handelingen. Voor wat je niet automatiseert in het ZIS/EPD zet Vossius eigen tools in. Zodat je nóg efficiënter werkt. Wat dacht je van het automatiseren van de medische registratie (LBZ), de controle van declaraties en facturen of het bepalen van de financiële impact van ontwikkelingen in de zorgsector op jullie ziekenhuis? We koppelen onze tools aan jullie zorginformatiesysteem. Je verzamelt en analyseert data en je vertaalt resultaten in oplossingen.

Robotisering

Met de koppeling tussen onze tools en jullie zorginformatiesysteem zie je welke handelingen je nog moet uitvoeren. Maar wees gerust, ook deze handelingen hoef je niet zelf te doen. We robotiseren de procesverbeteringen die niet te automatiseren zijn. Zodat je ook de laatste stap zet in jullie procesoptimalisatie. Of het nu gaat om jullie processen voor medisch specialisten of de processen voor de zorgadministratie, eerst toetsen we of jullie processen zich lenen voor robotisering. En of deze stap ook echt resultaat oplevert. Daarna elimineren we alle onnodige handelingen. Dat scheelt jou en je collega’s pas echt veel werk.

Vragen? Stel ze Bas.

Bas Vos, oprichter Vossius Consultancy.

06 – 28 961 350 of bas.vos@vossiusconsultancy.nl

“De toegevoegde waarde van de Vossius Academy wordt bewezen, ze zijn binnen no-time operationeel op de opdrachten waarvoor ik ze nodig heb, dat werkt echt ideaal, ook voor de medewerkers binnen de Noordwest Ziekenhuisgroep!”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen je graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.