Consultant in de zorg

  • Ontwikkeling van jezelf
  • Afwisseling in je werk
  • Plezier met je collega’s

Je hebt ambitie, je laat graag zien wat je in huis hebt. Resultaat staat voorop. Maar je wilt ook met een glimlach naar je werk. Doen wat je het liefste doet, waar je energie van krijgt. Zodat je groeit als mens en je stappen zet in je carrière.

 

Samen met jou bouwen we aan de toekomst

Om de administratieve en financiële processen bij zorginstellingen nog verder te optimaliseren. Om nog vaker onderscheidend te zijn voor onze opdrachtgevers. Jij zit op je plek, de klanten zijn tevreden. Dan groeit Vossius ook.

Versterk jij ons team van experts in zorgregistratie?

 

Werken in de IT dienstverlening?

Onze kracht zit hem in onze specifieke kennis. Up-to-date kennis van de voortdurend wijzigende wet- en regelgeving in de zorg. Diepgaande kennis van zorginformatiesystemen (ZIS) als Epic, Chipsoft en QuCare. Kennis van de financiële stromen in de zorgsector.

Daarnaast beschikt ieder van ons over de tomeloze energie die nodig is om uw organisatie door een verandering te loodsen. Een Vossius consultant ondersteunt uw organisatie met advies en concrete actie.

Werken voor

Vossius Consultancy

De zorgsector beweegt. Zorginstellingen worstelen met complexe vraagstukken. Jij biedt uitkomst en bent de gesprekspartner voor de klanten van Vossius. Je bent de schakel tussen hun problemen en onze oplossingen. Voer jij procesanalyses uit of implementeer je softwaretools in HiX of in een ander ZIS/EPD? Ben je een junior consultant in de gezondheidszorg of vervul je de vacature voor hoofd zorgadministratie in een ziekenhuis? Bij Vossius doe je in ieder geval waar je goed in bent. Op je eigen niveau. Jij weet wat je wilt, wij benutten jouw capaciteiten en de opdrachtgevers profiteren van jouw enthousiasme en deskundigheid.

Ontwikkel jezelf

Vossius heeft vertrouwen in je en investeert in je carrière. Je komt bij ons binnen als junior, medior of senior consultant en bepaalt zelf waar je naartoe wilt. Wij geven je de tijd en ruimte voor ontwikkeling. Met ons opleidingsprogramma vergroot je je kennis van het zorgregistratieproces en train je functionele en technische vaardigheden. Verder verbeter je je communicatieve vaardigheden en stimuleer je jouw strategisch denkproces. Zowel voor ons als voor onze opdrachtgever ben je van toegevoegde waarde. Maar je bewijst vooral jezelf een dienst. Je voert zelfstandig projecten uit, speelt snel in op veranderingen in de zorgsector en motiveert collega’s. Je bent in beeld.

Welkom bij Vossius

Het team van Vossius bestaat uit gedreven specialisten op het gebied van ICT, Finance en Projectmanagement in de zorg. Consultants van verschillende niveaus en met uiteenlopende capaciteiten. Maar allemaal met hetzelfde doel. Samen lossen we het probleem van onze opdrachtgevers op. We verwachten dat je zelfstandig aan projecten werkt maar doen dus ook een beroep op jouw teamspirit. En consultants die niet op dezelfde projecten zitten wakkeren het wij-gevoel aan tijdens één van onze groepsactiviteiten. We werken allemaal hard genoeg. Dan mag het resultaat ook best gevierd worden. Tot snel tijdens ons jaarlijkse weekendje weg, op de Vossius-barbecue of op één van de Vossiusdagen.

Bekijk hier onze vacatures.

Vacature: Vossius Consultant

Hou jij van werken in een dynamisch bedrijf met korte lijnen en een persoonlijke..

Vacature: Vossius Talent

Om ons team te versterken zijn wij dan op zoek naar talenten met affiniteit voor..

Vragen? Stel ze Anneke.

Anneke de Jong, Recruitment Manager Quoratio Groep.

06 – 12 281 636 of adejong@quoratiogroep.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.