Consultancy

  • Structurele reductie van administratieve lasten
  • Grondige analyses en duurzame oplossingen
  • Borging van kennis in het huis

Samen met onze consultants lost u complexe vraagstukken op.

Wanneer begint uw consultant?

 

Consultants in de zorg

Consultants van Vossius hebben specifieke kennis van wet- en regelgeving, van EPD’s en de financiële processen in uw organisatie. Daarmee zorgen we voor een grondige analyse van de problemen en komen we met een duurzame oplossing. Zo nemen wij u werk uit handen.

En Vossius tilt daarbij uw medewerkers naar een hoger kennisniveau.

 

Consultants in de zorg

Consultants van Vossius hebben specifieke kennis van wet- en regelgeving, van EPD’s en de financiële processen in zorginstellingen. Daarmee zorgen we voor een grondige analyse van de problemen en komen we met een duurzame oplossing. Zo nemen wij u werk uit handen.

Consultants

Vossius Consultancy

Vossius helpt bij de zorgadministratie. Bij de implementatie van een nieuw EPD. Vossius helpt met de analyse van registratieve processen. Zodat u kunt optimaliseren.

Over op Horizontaal Toezicht? Vossius geeft u de ruimte grote projecten met een goed resultaat te voltooien.

Wat onze consultants voor u doen

De consultants van Vossius zijn er voor de complete zorgregistratie. Voor de zorgadministratie, het functioneel beheer of voor business intelligence. Vossius analyseert het hele proces van zorgregistratie. Daarbij bieden wij oplossingen in automatisering en robotisering. Wij bieden consultants op elk kennisniveau. Van startend tot zeer ervaren. Met de expertise die past bij de opdracht. Voor de simpele klussen die snel geregeld moeten worden of voor complexe projecten als de implementatie van een EPD of Horizontaal Toezicht.

Op zoek naar een DBC adviseur, projectleider of een interim manager? Wij matchen altijd de juiste consultant met de vraag.

Horizontaal Toezicht in de zorg

Horizontaal Toezicht is een hot topic in de zorgsector: Samen met de zorgverzekeraar kijken naar de registratieve processen. Zo zorgt u voor declaratie die in één keer goed gaat. Onze consultants helpen de processen in uw organisatie te analyseren en te optimaliseren. Zodat u voldoet aan de voorwaarden van Horizontaal Toezicht. En we zorgen meteen voor een vermindering van de registratielast waar mogelijk. Vossius doet dat onder andere voor de GGZ en de ziekenhuiszorg.

Het resultaat: meer vertrouwen en wederzijds begrip tussen uw organisatie en de zorgverzekeraar. Transparant werken schept duidelijkheid over de kosten, zowel voor uzelf als voor de patiënt of cliënt. Is uw organisatie al klaar voor Horizontaal Toezicht?

De belofte van Vossius:

  • Uw probleem wordt ons probleem.
  • Vossius belooft een duurzame oplossing voor uw probleem.
  • Vossius doet dat door de juiste consultant op de juiste opdracht te plaatsen.
  • Een Vossius consultant is specialist op het gebied van administratieve en financiële processen in de zorg.
  • Een Vossius consultant heeft de juiste ervaring voor de opdracht.
  • Vossius geeft gevraagd en ongevraagd advies.
  • Vossius zet nooit de goede verstandhouding op het spel

Vragen? Stel ze Tom.

Tom van Duijn, accountmanager Zorg bij de Quoratio Groep.

06-104 502 18 of t.vanduin@quoratiogroep.nl

“Ze willen écht weten welk probleem ik heb op mijn afdeling voordat ze meedenken over wat de juiste oplossing zou kunnen zijn, daarmee onderscheiden ze zich echt in de markt.”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.