Consultancy

  • Structurele reductie van administratieve lasten
  • Van correctie achteraf naar juistheid vanaf de start
  • Borging van kennis in het huis

Samen met onze consultants verlaag je de werkdruk en los je complexe vraagstukken op voor jouw organisatie.

Wanneer begint jouw consultant?

 

Consultants in de zorg

Hoe verlaag je de administratieve last in jullie zorgregistratie? Waar vind je specifieke kennis over nieuwe wet- en regelgeving, software en financiële processen? De consultants van Vossius nemen werk voor je uit handen en verhogen het kennisniveau in jullie zorgregistratie.

 

Consultants in de zorg

Hoe verlaag je de administratieve last in jullie zorgregistratie? Waar vind je specifieke kennis over nieuwe wet- en regelgeving, software en financiële processen? De consultants van Vossius nemen werk voor je uit handen en verhogen het kennisniveau in jullie zorgregistratie.

Consultants van

Vossius Consultancy

Van extra handjes bij de zorgadministratie tot aan de implementatie van het nieuwe HiX-systeem, van advies over Horizontaal Toezicht in de zorg tot aan procesoptimalisatie. Samen met onze consultants verlaag je de werkdruk en los je complexe vraagstukken op voor jouw organisatie.

Wat onze consultants voor jou doen

De consultants van Vossius zijn er voor je complete zorgregistratie. Maar je bepaalt zelf waar je jouw consultant voor inschakelt. Voor je zorgadministratie, functioneel beheer of business intelligence. Of voor het hele proces van zorgregistratie. Je klopt bij Vossius aan voor consultants van verschillende kennisniveaus. Van startend tot zeer ervaren. Met allemaal hun eigen expertise. Zoek je een DBC Adviseur, Projectleider of een zware Interim Manager? Op basis van wat jullie nodig hebben, matchen wij de juiste consultants.

Met oog voor Horizontaal Toezicht in de zorg

Horizontaal Toezicht is actueel in de zorgsector. Controles achteraf maken plaats voor correct registreren en declareren aan de voorkant. Met als resultaat meer vertrouwen en wederzijds begrip tussen jullie en de zorgverzekeraar. Je werkt transparant en schept duidelijkheid over de kosten, zowel voor jullie zelf als voor de patiënt. Is jullie organisatie ook klaar voor Horizontaal Toezicht? Onze consultants optimaliseren de processen in jullie zorgregistratie. Zodat jullie alles in één keer goed kunnen vastleggen en voldoen aan alle voorwaarden van Horizontaal Toezicht.

De 7 beloftes van Vossius

1. Vossius lost jullie probleem ook echt op. We vragen door, achterhalen waar jullie winst kunnen behalen. Je krijgt de beste oplossing voor jullie situatie.

2. Onze consultants zijn specialisten op het gebied van administratieve en financiële processen en softwaresystemen. Ze zijn deskundig en weten hoe ze jullie kunnen helpen.

3. De consultants van Vossius zijn flexibel en passen zich aan jullie bedrijfscultuur aan. Ze verdiepen zich in jullie organisatie en respecteren de normen en waarden.

4. Vossius biedt een oplossing voor de lange termijn. Jullie zorgregistratie staat als een huis. Ook nadat de consultants weg zijn profiteer je volop.

5. Onze consultants hebben ervaring in de zorgsector. Ze optimaliseerden de processen van andere organisaties, implementeerden al vaker nieuwe software en functioneerden eerder als Projectmanager of Hoofd Zorgadministratie.

6. Vossius benadert jullie talenten niet. We zien de kwaliteiten van jullie zorgprofessionals heus wel. Maar wij zetten onze goede verstandhouding liever niet op het spel.

7. Vossius ontzorgt je. Jullie probleem is ook ons probleem. Je hoeft je niet druk te maken om de oplossing. Die vinden wij voor jullie, die realiseren wij voor jullie.

Vragen? Stel ze Sebastiaan.

Sebastiaan van Buuren, manager bij Vossius Consultancy.

06 – 11 58 42 27 of s.vanbuuren@vossiusconsultancy.nl

Sebastiaan van Buuren Bas Vos Vossius Consultancy

“Vossius levert geen ‘handjes’, ze willen écht weten welk probleem ik heb op mijn afdeling voordat ze meedenken over wat de juiste oplossing zou kunnen zijn, daarmee onderscheiden ze zich echt in de markt.”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen je graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.