Amie Vroonland

Consultant

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid, die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. In mijn werk gebruik in mijn creativiteit om oplossingsgericht te denken. Ik ben makkelijk benaderbaar, leergierig, houd van een uitdaging en ben gericht op het behalen van resultaat, zonder daarbij het menselijke aspect en de grote lijnen uit het oog te verliezen.

Ervaring

Mijn werkervaring in zowel de thuiszorg als bij een zorgverzekeraar hebben mij geleerd om complexe situaties in de zorg vanuit verschillende perspectieven te belichten. Door de diverse opdrachten bij Vossius heb ik de registratiesystemen en wet-en regelgeving goed leren kennen. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verbeteren van zorg-administratieve processen, projectmanagement en het begeleiden van professionals bij verandertrajecten.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in Amsterdam om daar leuke activiteiten te ondernemen met mijn vrienden, maar regelmatig reis ik af naar Zeeland om een weekendje door te brengen bij mijn ouders. Iedere zondag speel ik graag een fanatiek potje hockey en een weekje wintersport laat ik niet aan me voorbijgaan.

Mijn gegevens

Amie Vroonland
Talent

+31 (0)6 15 20 02 41
 a.vroonland@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.