Anne Feijen

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Fris, enthousiast en leergierig; dat zijn de drie woorden die mij het best omschrijven. Daarnaast helpt mijn kritische blik me om te focussen op details én het grotere geheel. In mijn functie als talent bij Vossius leer ik veel over administratieve en financiële processen binnen ziekenhuizen, kennis die ik uiteindelijk wil gaan inzetten om deze processen te optimaliseren.

Ervaring

Tijdens mijn bachelor Gezondheidswetenschappen en master Health Care Management heb ik geleerd om vanuit verschillende invalshoeken de dynamiek en complexiteit binnen de gezondheidszorg te bekijken, analyseren en verbeteren. Binnen Vossius zal ik daarnaast ervaring opdoen met systemen als HiX en EPIC, de DBC-registratie en het verwerken van factuurinformatie.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd haal ik veel energie uit het beoefenen van verschillende sporten. Op dit moment houd ik me bezig met hockey, hardlopen en fitness; in het winterseizoen sta ik graag op de latten. Naast sporten ga ik er graag op uit met vrienden en familie, bijvoorbeeld naar het museum of een borreltje in de stad!

Mijn gegevens

Anne Feijen
Talent

+31 (0)6 15 28 66 18
 a.feijen@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.