Anouk van der Weele

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant voor Vossius Consultancy wil ik mijn steentje bijdragen aan het optimaliseren van administratieve en financiële zorgprocessen binnen de ziekenhuiszorg. Met mijn enthousiasme, leergierigheid en kritische blik werk ik toe naar het beste eindresultaat voor de klant.

Ervaring

Tijdens mijn bachelor Gezondheidswetenschappen en daarna mijn master Health Economics, Policy and Law heb ik geleerd om vanuit verschillende invalshoeken complexe vraagstukken binnen de gezondheidszorg te analyseren en vanuit een overkoepelend perspectief aan te pakken. Daarnaast heb ik door mijn werkervaring binnen de zorgsector veel kennis opgedaan over de financiële en organisatorische processen binnen ziekenhuizen. Bij Vossius heb ik mijn kennis over deze administratieve en financiële zorgprocessen en de daartoe behorende wet- en regelgeving verder ontwikkeld.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met vrienden en familie. Daarnaast houd ik van reizen, het ontdekken van nieuwe plekken en in de winter ben ik vaak een weekje op de lange latten te vinden.

Mijn gegevens

Anouk van der Weele
Talent

+31 (0)6 29 24 96 94
a.vanderweele@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.