Cheryll Charan

Consultant

Cheryll Charan Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Hoewel een oplossing soms ver weg lijkt, geloof ik dat elk probleem een oplossing kent. Als Talent bij Vossius wil ik graag een bijdrage leveren aan de optimalisering van administratieve en financiële processen binnen het ziekenhuiswezen. Ik hanteer graag een hands-on mentaliteit, waarbij ik me niet alleen focus op het probleem, maar ook aandacht besteed aan de positieve punten binnen een proces om zo tot een oplossing te komen. Met mijn kritische maar frisse blik probeer ik de klant op deze manier te ontlasten.

Ervaring

Tijdens mijn WO bachelor Gezondheidswetenschappen en masteropleiding Health Care Management heb ik veel kennis opgedaan over zowel de medische als organisatorische kant van de gezondheidszorg. Deze combinatie is zeer nuttig bij het analyseren van problemen binnen de (financiële) registratie in ziekenhuizen. Inmiddels heb ik deze kennis mogen toepassen op de zorgadministratie van verschillende ziekenhuizen. Ik heb me onder andere beziggehouden met retourinformatie, zelfonderzoek, tabellenbeheer en correcte DBC-registratie voor het specialisme Interne geneeskunde.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik houd van reizen en fotografie en probeer dan ook vooral op reis de mooiste plaatjes te schieten.

Mijn gegevens

Cheryll Charan
Consultant

+31 (0)6 52 49 76 95
c.charan@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.