Emma Vellacott

Consultant

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Door me in te zetten voor diverse projecten binnen meerdere ziekenhuizen, ontwikkel ik continu mijn kennis en vaardigheden omtrent de financiële en administratieve kant van de zorgsector. In de praktijk pas ik deze skills het liefst toe bij een opdracht waarin ik, met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen, een actieve en coördinerende rol kan vervullen.

Ervaring

Met mijn bachelor Gezondheidswetenschappen en een master gericht op management in de zorg heb ik brede kennis van de gezondheidssector opgedaan. Daarnaast heb ik in mijn tijd bij Vossius Consultancy mijn DBC-kennis verder ontwikkeld. Dit vormt, in combinatie met de sociale-, management- en analyse vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens mijn baan als leidinggevende bij de Albert Heijn, denk ik een goede basis voor een consultant.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met de wereld ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Reizen is dan ook mijn nummer één passie. Daarnaast kan ik ook genieten van een goed boek en zijn familie en vrienden erg belangrijk voor me.

Mijn gegevens

Emma Vellacott
Consultant

+31 (0)6 52 05 47 79
e.vellacott@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.