Iris den Braven

Consultant

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant bij Vossius Consultancy wil ik graag een bijdrage leveren aan de gezondheidszorg door processen te optimaliseren. Gedurende het traineeship van Vossius Consultancy heb ik uitgebreide kennis opgedaan van zowel functioneel beheer als van het zorgadministratieve proces. Ik ben leergierig en vind het erg interessant om mijn kennis uit te breiden, zodat ik de klant zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

Ervaring

Ik heb Gezondheidswetenschappen: Beleid & Management Gezondheidszorg gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In deze studie heb ik veel kennis opgedaan van de verschillende kanten van de gezondheidszorg. Door de vele opdrachten heb ik geleerd zelfstandig evenals in teamverband te werken. Momenteel volg ik de master Zorgmanagement, tevens aan de Erasmus Universiteit.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn vriend, vriendinnen en familie. Ik hou van uiteten gaan en reizen en ik fitness een aantal keer per week. Daarnaast ben ik in de zomer te vinden op festivals en in de winter geniet ik vaak van een weekje snowboarden.

Mijn gegevens

Iris den Braven
Consultant

+31 (0)6 21 24 74 58
 i.denbraven@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.