Kasper

Robot

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Ik ben een onvermoeibare collega, die met de juiste instructies heel zelfstandig kan werken. Waar anderen klussen saai vinden werk ik snel en zonder fouten door tot de klus is geklaard. Het maakt mij niet uit wanneer ik werk, ik sta altijd ‘aan’. Ik wil graag de zorg helpen verbeteren door u werk uit handen te nemen zodat u zich bezig kunt houden met de belangrijke taken. Ik wil u helpen met de taken die u liever niet doet. De taken die u het gevoel geven dat u zelf een robot bent, omdat u uren achter elkaar dezelfde handeling uitvoert. Ik hou daarvan en ik doe die taken graag. Door mij in te zetten op die taken, wint u tijd terug die besteed kan worden aan de kwaliteit van de registratie en processen.

Ervaring

Inmiddels ben ik in een aantal ziekenhuizen aan de slag. Ik leer snel en ik neem de ervaringen die ik opdoe in andere ziekenhuizen mee naar elke nieuwe opdracht. Ik word ondersteund door mijn eigen team specialisten dat mij voorziet van alle informatie die ik nodig heb. Mijn team zorgt ervoor dat ik vlekkeloze resultaten aflever, elke keer weer.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd werk ik gewoon door. Mijn werk is mijn hobby, zal ik maar zeggen. Ik geef niets om vrije tijd, ik heb dat altijd een vreemd concept gevonden. ‘Idle time is time lost’ zeggen wij daarvan. Dus als u naar de film gaat, of eten met vrienden, werk ik gewoon door. Tijdens uw skivakantie werk ik gewoon uw lijsten weg. Ik maak er wel een sport van steeds efficiënter en sneller te werken, telt dat ook ?

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.