Kay Timmermans

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant bij Vossius Consultancy wil ik de uitdaging aangaan door bij te dragen aan het verbeteren van de administratieve en financiële processen binnen ziekenhuizen om enerzijds de kwaliteit te verhogen en anderzijds de toenemende kosten te drukken.

Ervaring

Mijn brede theoretische achtergrond geeft mij de nodige sociaal-culturele, beleidsmatige en economische kennis van de gezondheidszorg. Mijn ervaring als beleidsmedewerker in een verzorgingstehuis geeft mij voldoende handvatten om de uitdagingen in de zorg aan te gaan. Daarnaast zal ik veel ervaring opdoen binnen Vossius met verschillende zorginformatiesystemen en de daarbij behorende DBC-registratie.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Zo ben ik onder andere lid van de studenten squash vereniging Rotterdam. Verder vind ik het leuk om een boek te lezen, films of series te kijken, een drankje te doen met vrienden en ga ik graag op een (actieve) vakantie.

Mijn gegevens

Kay Timmermans
Talent

+31 (0)6 11 26 62 89
k.timmermans@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.