Kirsten van der Eijken

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als Talent bij Vossius Consultancy wil ik graag een bijdrage leveren aan de optimalisering van administratieve en financiële processen binnen de ziekenhuiszorg. Mijn kracht ligt in mijn enthousiasme, leergierigheid en doorzettingsvermogen waardoor ik nieuwe uitdagingen met veel plezier tegemoet ga en mij inzet voor het beste resultaat bij de klant.

Ervaring

Door mijn bachelor opleiding Gezondheidswetenschappen en aansluitende master opleiding Management, Policy-Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences heb ik geleerd om complexe vraagstukken binnen de gezondheidszorg vanuit meerdere perspectieven te benaderen, analyseren en verbeteren. Ook ben ik via deze weg in aanraking gekomen met de zorgsector.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik het liefst erop uit met mijn vrienden en familie. Daarnaast hou ik van uitgebreid koken, uit eten gaan en lezen. Verder haal ik veel energie uit sporten, op dit moment ben ik vooral bezig met fitness en hardlopen.

Mijn gegevens

Kirsten van der Eijken
Talent

+31 (0)6 50 88 33 25
k.vandereijken@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.