Lennart Santifort

Consultant

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

In mijn rol als consultant haal ik voldoening uit de afwisselende uitdagingen op het gebied van data en ontwikkelen van software, waarmee de klanten ondersteund kunnen worden. Hierbij kan ik mijn reeds opgedane ervaring en kennis zowel inzetten als verbreden en verdiepen, en kan ik mijn creativiteit en analytisch vermogen kwijt.

Ervaring

Na 10 jaar ontwikkeling van een ziekenhuis-eigen ZIS/EPD, werd de keuze gemaakt om over te stappen op Chipsoft HiX. Naast het werken aan de conversie voor deze overgang heb ik ook kennis gemaakt met Vossius Consultancy. In de tijd dat ik bij Vossius werk, heb ik naast het inzetten van mijn vaardigheden in software ontwikkeling en SQL, ook ervaring opgedaan met o.a. zelfonderzoek en data-analyses (process mining).

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin, vrienden en familie en aan vakantie, tuinieren, klussen en (wind)surfen.

Mijn gegevens

Lennart Santifort
Consultant

+31 (0)6 55 45 87 28
l.santifort@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.