Lisanne van Barschot

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant bij Vossius zet ik me in voor het optimaliseren van de financiële processen in de gezondheidszorg. In een tijd waarin zorgkosten jaarlijks stijgen en de zorgadministratie een steeds ingewikkelder proces is, kan er veel gewonnen worden op het gebied van efficiëntie. Met mijn open houding en doorzettingsvermogen ga ik graag de uitdaging aan in de zorgsector.

Ervaring

Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over zorgsystemen. Door de internationale setting van mijn Master heb ik met veel verschillende achtergronden en situaties te maken gekregen waardoor ik problemen vanuit meerdere invalshoeken kan bekijken. De ervaring die er voor mij uitspringt was een stage op het Ministerie van Volksgezondheid in Chili waar ik ook mijn thesis heb geschreven.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool omdat ik graag actief bezig ben. Daarnaast houd ik ook erg van reizen, om andere culturen te leren kennen. Gelukkig heb ik hier de afgelopen jaren flink van kunnen genieten. In mijn weekenden breng ik graag tijd door met vrienden onder het genot van Spaanse muziek, of met een goed boek op de bank.

Mijn gegevens

Lisanne van Barschot
Talent

+31 (0)6 15 48 29 13
l.vanbarschot@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.