Lisette Huijgen

Consultant

Lisette Huijgen Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant bij Vossius krijg ik de mogelijkheid om in verscheidene ziekenhuizen mee te denken over het proces en mee te werken met de organisatie. Elke afdeling heeft een andere focus, normen en waarden en werkt op haar eigen manier. Alle opgedane ervaring zorgt ervoor dat ik snel kan schakelen en praktische oplossingen kan bieden.

Ervaring

Na mijn bachelor Beleid & Management in de Gezondheidszorg was ik vastbesloten nog een master in deze richting te gaan volgen. De zorg is een belangrijke sector en blijf ik boeiend vinden. Inmiddels heb ik verschillende opdrachten mogen doen, denk bijvoorbeeld aan het coördineren van het zelfonderzoek, het analyseren van de DBC-registratie op afdelingen Zorgadministratie, het leiden van een project om grip te krijgen op de foutlijsten en het opstarten van een nieuw zorgverlenersportaal. Doordat ik in verschillende functies werk kan ik processen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en zo het gehele proces van registratie tot facturatie overzien.

Vrije tijd

Graag sta ik in mijn vrije tijd in het zonnetje op de tennisbaan of lees ik een goed boek of inhoudelijk artikel. Daarnaast verken ik regelmatig zonder plan de stad en omgeving op mijn oude stadsfiets.

Mijn gegevens

Lisette Huijgen
Consultant

+31 (0)6 15 65 62 63
l.huijgen@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.