Marian Rothuizen – van der Maat

Consultant

Marian Rothuizen Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Door mijn jarenlange ervaringen als medisch codeur binnen de Medische Registratie bezit ik erg veel inhoudelijke medische kennis. De afgelopen jaren ben ik als consultant steeds meer in aanraking gekomen met DBC registratie. Vanuit verschillende opdrachtgevers werd gevraagd mijn medische kennis in te zetten voor DBC vraagstukken. Ik vind het erg leuk beide aspecten met elkaar te verbinden.

Ervaring

Doordat ik in vele ziekenhuizen ondersteuning heb geboden, heb ik veel ervaring met verschillende ziekenhuisinformatiesystemen en LBZ modules. Ik hou van aanpakken en ben serieus met mijn vak bezig. Vanuit mijn medische kennis heb ik de afgelopen jaren steeds meer DBC gerelateerde opdrachten verricht, zoals ondersteuning bij steekproeven voor de jaarrekening en het uitvoeren van microcorrecties.

Vrije tijd

Met een triatlon- en hardloopverleden waarin ik vele halve en twee hele marathons heb gelopen, is het nu tijd om het iets rustiger aan te doen. Nu maak ik graag lange wandelingen. In de sportschool kan je mij een paar keer in de week vinden. Ik hou van uit eten gaan, lezen, documentaires en kook- en woonprogramma’s. Tijdens vakanties luier ik graag, maar ben ik zeker ook actief bezig met o.a. zwemmen, wandelen en vooral beach volleybal is een favoriet.

Mijn gegevens

Marian Rothuizen – van der Maat
Consultant

+31 (0)6 10 01 13 35
m.rothuizen@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.