Mark van de Velde

Consultant

Mark van de Velde Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

De Nederlandse gezondheidszorg wordt al jaren geconfronteerd met grote veranderingen. De ontwikkelingen binnen de sector gaan hard, hebben een grote impact op zorginstellingen en brengen (nieuwe) uitdagingen met zich mee. De grootste uitdaging waar we de komende jaren in Nederland voor staan is het waarborgen van zowel de kwaliteit als betaalbaarheid van de zorg. Een uiterst complex vraagstuk waarbij zorgadministratie een centrale rol speelt. Als Consultant bij Vossius Consultancy zet ik mijzelf daarom in om Nederlandse zorginstellingen te ondersteunen bij het zorgvuldig organiseren van hun zorgadministratieve processen.

Ervaring

Binnen verschillende zorginstellingen heb ik kennis en ervaring opgedaan op het gebied van DBC-registratie. Daarbij ervaarde ik het belang van een goede samenhang tussen financiën, werkprocessen, wet- en regelgeving en de functionele inrichting van het ziekenhuisinformatiesysteem. Naast mijn werkzaamheden als Consultant bij Vossius Consultancy volg ik de deeltijd masteropleiding ‘Zorgmanagement’ aan de Erasmus Universiteit. In mijn optiek een waardevolle combinatie waarbij nieuwe (theoretische) inzichten samenkomen met ervaringen uit de praktijk. Dit stelt mij in staat (advies)vraagstukken en projecten binnen zorginstellingen met een frisse blik te benaderen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sta ik graag op het hockeyveld, zoek ik de gezelligheid op van goede vrienden en vind ik het leuk om met mijn familie te gaan zeilen in Zeeland.

Mijn gegevens

Mark van de Velde
Consultant

+31 (0)6 11 99 93 22
m.vandevelde@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.