Michiel Jansen-Sluiter

Consultant

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

In ieder vakgebied kan ICT de bedrijfsvoering ondersteunen en een toevoeging zijn aan het primaire werkproces. Ik vind mijn drive in het toevoegen van waarde van ICT voor ziekenhuizen. Onder andere door het doorgronden en optimaliseren van werkprocessen en het opzoeken van de randen van technische mogelijkheden van ZIS/EPD pakketten om de eindgebruiker te ondersteunen bij het werk- en registratieproces.

Ervaring

Sinds de afronding van mijn studie Medische informatiekunde in 2006 ben ik werkzaam in de ziekenhuismarkt. Vanuit diverse rollen heb ik ervaringen met de DBC- en registratieuitdagingen die ziekenhuizen keer op keer tegenkomen. Daarnaast heb ik ervaring met het werken met de ZIS/EPD pakketten van Chipsoft, Nexus (voorheen McKesson), Isoft en EPIC. Voor deze laatste ben ik gecertificeerd voor de financiële modules.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport ik graag. Veelal hardlopen en het doen van obstakel runs. Daarnaast maak ik graag tijd vrij voor een avondje lekker eten, spelletjes spelen en een goede discussie met vrienden.

Mijn gegevens

Michiel Jansen-Sluiter
Consultant

+31 (0)6 15 87 41 46
m.jansen-sluiter@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.