Nathan Muns

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als Talent bij Vossius Consultancy wil ik de zorg van binnen en van buiten leren kennen om deze samen met een sterk team te verbeteren en de administratieve processen te optimaliseren. Ik wil mijn enthousiasme en wil om te leren inzetten om tot de beste oplossing te komen voor de klant.

Ervaring

De zorg heeft mij van jongs af aan geboeid. Dankzij mijn master Management, Policy-Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences heb ik geleerd complexe vraagstukken in de zorg te analyseren en aan te pakken. Daarnaast heb ik met veel voldoening meegeholpen in het Fransiscus Gasthuis Rotterdam en het Tergooi Ziekenhuis Blaricum om de overstap te maken naar een nieuw EPD.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik graag van het gezelschap van familie en vrienden, ga ik wandelen of duik ik het zwembad in om baantjes te trekken. Daarnaast kijk ik wanneer mogelijk het liefst naar Amerikaanse basketbalwedstrijden.

Mijn gegevens

Nathan Muns
Talent

+31 (0)6 15 87 41 43
n.muns@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.