Nelleke Noordzij

Consultant

Nelleke Noordzij Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als Consultant bij Vossius Consultancy zet ik mij met veel energie en passie in voor de gezondheidszorg. Graag werk ik samen met zorginstellingen aan het verbeteren en efficiënter maken van processen in de zorg en op de werkvloer. Mijn kracht ligt in mijn leergierigheid, enthousiasme en focus waardoor ik nieuwe uitdagingen met veel plezier tegenmoet ga en zo een goed resultaat neerzet.

Ervaring

Bij Vossius heb ik kennis en ervaring opgedaan omtrent de wet- en regelgeving van de DBC-systematiek, Jeugdzorg (WMO) en de registratie- en declaratieprocessen in ziekenhuizen.

Zo heb ik onder andere medewerkers in ziekenhuizen gecoördineerd en getraind in het verwerken van retourinformatie. Hierbij monitorde ik de in- en uitstroom met als doel herdeclaraties te minimaliseren. Daarnaast heb ik mij als DBC-adviseur ingezet om de zorgregistratie te analyseren en oplossingen te signaleren en implementeren. Aansluitend heb registratie- en declaratieprocessen in kaart gebracht, risico’s geïnventariseerd en beheersmaatregelen uitgezet. Op deze manier heb ik inzicht gekregen in de verschillende aspecten en belangen binnen een ziekenhuis.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging: hardlopen, dansen en paardrijden. Sporten is voor mij echt ontspannend. Daarnaast ben ik graag samen met familie en vrienden.

Mijn gegevens

Nelleke Noordzij
Consultant

+31 (0)6 15 51 49 97
n.noordzij@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.