Renée Brekelmans

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Bij Vossius wil ik zoveel mogelijk kennis opdoen van de financiële en administratieve kant van de zorgsector en uitgroeien tot een betrokken consultant die openstaat voor verschillende perspectieven en kan ondersteunen waar nodig. Zo hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de zorgregistratie.

Ervaring

Tijdens mijn studie biomedische wetenschappen met een master in Health Technology Assessment, heb ik mij bezig gehouden met uiteenlopende vraagstukken binnen de gezondheiszorg. Door zelf fundamenteel onderzoek te doen heb ik geleerd analytisch naar grote hoeveelheden data te kijken. Daarnaast heb ik kennis opgedaan van de organisatie en het beleid van de Nederlandse gezondheidszorg.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag kamperen, het terras op of een wandeling maken. Als het maar buiten is. Zo lang ik lekker mag eten en borrelen met vrienden en familie ben ik helemaal tevreden.

Mijn gegevens

Renée Brekelmans
Talent

+31 (0)6 47 85 21 81
r.brekelmans@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.