Richard Hogenhorst

Consultant

Richard Hogenhorst Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

De zorgregistratie moet makkelijker kunnen en ik draag graag mijn steentje bij om dit voor elkaar te krijgen. Als consultant bij Vossius Consultancy wil ik  een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren en optimaliseren van de processen binnen de gezondheidszorg. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, er sprake is van duidelijke communicatie en dat we uiteindelijk tot een gewenste oplossing komen.

Ervaring

Tijdens mijn tijd bij Vossius heb ik ervaring opgedaan rondom de DBC-systematiek, functioneel beheer van HiX en de administratie rondom de VVT markt. Denk hierbij aan uitvoering, coördinatie, optimaliseren van processen en het begeleiden van teams. Mijn opleiding, Organizational Design & Development, heeft mij handvaten gegeven om binnen de gezondheidszorg te ondersteunen bij het toepassen van procesoptimalisatie.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport ik graag, naast fitnessen doe ik ook aan Judo en Braziliaans Jiu Jitsu. Daarnaast brouw ik sinds 2015 bier samen met een vriendengroep. Ik ga graag samen met mijn vriendin of vrienden op stedentrips, lekker een weekendje weg genieten.

Mijn gegevens

Richard Hogenhorst
Consultant

+31 (0)6 11 84 76 99
r.hogenhorst@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.