Rick Mathijssen

Talent

Rick Mathijssen

Vossius Consultancy

In mijn huidige functie bij Vossius ben ik vooral bezig met het opdoen van kennis, dit past goed bij mijn leergierige persoonlijkheid. Tegelijkertijd ben ik bezig om mijn huidige kennis door te geven aan anderen wanneer er vragen zijn over alles wat het werkproces betreft, neem bijvoorbeeld het werken met Excel. Ik ben een echte vrolijke teamspeler die er volledig voor gaat.

Ervaring

Via de HBO opleiding Gezondheidszorgtechnologie en de master Gezondheidszorg Management ben ik terecht gekomen in de financiële en administratieve wereld van de Nederlandse ziekenhuizen. Dit belangrijke onderdeel van het ziekenhuis was het onderwerp van mijn thesis. Dit onderzoek heeft mij inzicht gegeven in welke processen en taken deze afdeling betreffen en hoe deze verschillen in ziekenhuizen.

Vrije tijd

Wanneer ik tijd over heb deel ik deze graag met vrienden. Met hen probeer ik graag wijnen uit, ga ik lang tafelen onder het genot van een verrassingsmenu in een goed restaurants of speel ik een spelletje. Daarnaast ben ik erg blij wanneer ik weer op skivakantie mag.

Mijn gegevens

Rick Mathijssen
Talent

+31 (0)6 52 73 21 08
r.mathijssen@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.