Sander Beukema

Consultant

Sander Beukema Jean-Paul Brandts Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Een echte teamplayer die doelgericht en enthousiast te werk gaat. Ik wil graag mensen verder helpen en mijn kennis delen. Mijn brede opleiding en ervaring bij verschillende ziekenhuizen helpt hierbij.

Ervaring

Als consultant bij Vossius Consultancy richt ik mij op data en ICT. Vooral de combinatie zorgt voor enthousiasme bij mij. In het automatiseren van werkprocessen ligt mijn expertise en ik hoop ziekenhuizen hiermee verder te kunnen helpen.Ik ben Epic-gecertificeerd, maar dit houdt mij niet tegen om andere systemen te gebruiken. Daarnaast hou ik mij bezig met data-analyse en het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen door middel van robotisering.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Uiteindelijk hoop ik een de halve marathon te kunnen lopen. Daarnaast ben ik veel bezig in de keuken, voornamelijk met het bakken van de allerlekkerste taarten.

Mijn gegevens

Sander Beukema
Consultant

+31 (0)6 27 84 13 41
s.beukema@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.