Sven Alders

Consultant

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant binnen Vossius hou ik me o.a. bezig met het optimaliseren van het registratieproces van de medisch specialistische zorg (MSZ) in verschillende ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Het optimaliseren van verschillende processen is een tool waarmee we meer tijd kunnen besteden aan hetgeen dat echt belangrijk is: de patiënt. Optimalisatie is mogelijk d.m.v. innovaties in bijvoorbeeld ICT/automatisering alsmede herstructurering en passend leiderschap. Deze gedachtegang ligt ten grondslag aan mijn werkzaamheden.

Ervaring

Ik ben in verschillende ziekenhuizen bezig geweest met het oplossen van foutenlijsten. Hierbij heb ik de registratie gecheckt en gecorrigeerd conform de huidige wet- en regelgeving. Tijdens deze werkzaamheden probeer ik oplossingen aan te dragen in samenspraak met directe collega’s om de administratie op een zo efficiënt mogelijke manier in te richten. Aanvullend heb ik naast ziekenhuizen(cure) in de rol van adviseur kennis mogen maken met caresector, waarbij er o.a. een digitalisatieslag is gemaakt in het administratieve proces.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek sporter. Ik probeer consequent elke dag aan lichamelijk beweging te doen (in de vorm van fitness/voetbal/obstacle runs). Voor de rest houd ik van ik ervan om spelletjesavonden te organiseren met vrienden (Monopoly, Kolonisten van Catan, etc.)

Mijn gegevens

Sven Alders
Talent

+31 (0)6 55 48 81 32
s.alders@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.