Thijs Buizert

Consultant

Thijs Buizert Willem Onderwater Saskia de Jong Klaas-Wouter van Vuuren Sander Beukema Jean-Paul Brandts Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant bij Vossius Consultancy wil ik mij inzetten om de interne processen in ziekenhuizen in kaart te brengen en deze te optimaliseren. Mijn visie is dat zorgverleners zich moeten kunnen focussen op het leveren van goede zorg met behulp van ondersteuning van de juiste systemen en processen.

Ervaring

In de periode bij Vossius heb ik nu verschillende mooie opdrachten mogen doen op het gebied van projectmanagement. Zo ben ik onder andere betrokken geweest bij de implementatie van HiX op financieel gebied, het vastleggen van de juiste opt-in vragen en ben ik mij nu verder aan het ontwikkelen als interim manager waarbij het belang van de patient altijd voorop staat.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd fiets en judo ik graag of speel ik bordspellen met vrienden. In het weekend geef ik judo trainingen aan de jeugd.

Mijn gegevens

Thijs Buizert
Consultant

+31 (0)6 11 64 73 26
t.buizert@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.