Tom Hesemans

Back Office Lead

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Als consultant bij Vossius Consultancy draag ik mijn steentje bij aan het verbeteren en optimaliseren van verschillende processen in de zorg. Met name de zorgregistratie moet efficiënter kunnen. Door dergelijke processen te optimaliseren op een enthousiaste en positieve manier, maken we de zorg samen een stukje efficiënter én blijft er meer tijd over voor de patiënt.

Ervaring

Tijdens mijn Master Healthcare Management heb ik naast theoretische kennis praktische ervaring opgedaan bij zowel het ziekenhuis als de zorgverzekeraar. Deze ervaring vormt een mooie basis om bij Vossius aan de slag te gaan met de DBC-registratie en systemen als HiX en EPIC. Op dit moment doe ik ervaring op als coördinator van een administratief team bij een zorgverzekeraar.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik het liefst de deur uit; weekendjes weg, even de stad in, lekker op het terras zitten of naar een festival gaan. Verder haal ik erg veel energie uit sporten, vooral buiten in de zomer!

Mijn gegevens

Tom Hesemans
Talent

+31 (0)6 31 64 02 37
t.hesemans@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.