Vincent de Meijer

Consultant

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Het werken voor verschillende klanten en daarbij echt helpen (van toegevoegde waarde zijn) bij de inzet van ICT in het zorg(facturatie)proces, is waarom ik gekozen heb voor het werk als consultant. In het werk kan ik optimaal gebruik maken van al mijn competenties, kennis en ervaringen. Creativiteit, analytisch vermogen, oplossingsgerichtheid gecombineerd met zowel proces- als applicatiekennis.

Ervaring

Na mijn werk op een zorgadministratie in het ziekenhuis bij ik nu al geruime tijd werkzaam als consultant. Hierbij heb voor heel veel ziekenhuizen werkzaamheden verricht op het gebied van technisch- en functioneel applicatiebeheer, maar ook projecten uitgevoerd op het gebied van implementaties, fusies/ZIS-integraties, datamigraties en -koppelingen en ook als datawarehouse-ontwikkelaar. Diversiteit die mij ook optimaal in mijn energie zet.

Vrije tijd

Naast mijn werk ben ik veel met voetbal bezig. Fanatiek supporter van de lokale profclub, maar ook van de teams waar mijn 2 zonen in spelen. Daarnaast lid van de jeugdcommissie (wedstrijdsecretaris) van de kleinste amateurvereniging in mijn woonplaats. Zelf speel ik recreatief badminton en ontspan ik mij graag door te zingen (vooral nummers van Elvis Presley).

Mijn gegevens

Vincent de Meijer
Consultant

+31 (0)6 38 82 05 99
 v.demeijer@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.