Wiesje Roodenburg Vermaat

Talent

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Leergierig, enthousiast en benaderbaar zijn kenmerken die mij goed omschrijven. Ik heb affiniteit met de gezondheidszorg en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Zo zet ik mij als Talent bij Vossius Consultancy iedere dag met plezier en frisse energie in om complexe administratieve vraagstukken op te lossen en om processen binnen de gezondheidszorg te optimaliseren.

Ervaring

Tijdens de multidisciplinaire bachelor Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg en de master Health Care Management heb ik geleerd om vanuit verschillende invalshoeken naar complexe vraagstukken binnen de gezondheidszorg te kijken. Deze kennis verrijk ik momenteel door binnen Vossius Consultancy uitgebreide ervaring op te doen met de DBC-systematiek.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en familie. Daarnaast hockey ik iedere week en probeer ik zo vaak mogelijk mijn hardloopschoenen aan te trekken. Naast sporten houd ik ook van cultuur, ik kan genieten van een goed boek en zo nu en dan breng ik een bezoek aan het theater.

Mijn gegevens

Wiesje Roodenburg Vermaat
Talent

+31 (0)6 21 47 99 15
w.roodenburgvermaat@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.