GGZ

Horizontaal toezicht, optimalisatietrajecten

  • Verlaging administratieve last
  • Kostenefficiëntie
  • Slimme oplossingen

Vossius zorgt voor resultaat door slimme optimalisatie van processen. Lees hieronder meer over onze aanpak.

 

Ook voor de GGZ geldt: meer tijd voor kwaliteit

Investeren in processen loont. Door efficiënter te werken met behulp van software en applicaties brengen we het aantal administratieve handelingen terug. Uiteindelijk profiteert ook de cliënt daar van.

Vossius gaat verder. We kijken naar de toegevoegde waarde van automatisering op de kwaliteit van zorg. Van slimme handen tot slimme ICT-oplossingen.

GGZ

Vossius Consultancy

De GGZ in Nederland opereert onder hoge druk. In een systeem met complexe wet- en regelgeving en zeer diverse financieringsstromen is de bewegingsruimte op zijn zachtst gezegd beperkt te noemen. Met de omzet- en prijsplafonds die gehanteerd worden is het daarbij voor organisaties moeilijk zich weerbaar op te stellen. Daardoor is er weinig ruimte voor innovatie en optimalisatie. Op dit moment neemt het stigma voor psychologische hulpverlening af, terwijl de wachtlijsten in de GGZ alleen maar blijven groeien. Vossius kan voor lastenverlichting zorgen door de inzet van enthousiaste consultants en slimme tools.

Procesoptimalisatie

Onze Vossius consultants zetten hun kennis van processen in de zorg, de procesoptimalisaties die zij daarbij uitvoeren en hun innovatieve kracht graag in voor de GGZ. De gedachte hierbij is altijd meer tijd voor kwaliteit vrij te maken. Of dat nu gaat om kortere wachtlijsten, efficiëntere zorg of de invoering van Horizontaal Toezicht.

Onze consultants identificeren en analyseren uw bedrijfsprocessen. Dat doen we met process mining of bijvoorbeeld onze werkkapitaalscan. Met de inzichten uit deze methodieken optimaliseren we vervolgens de processen.

Automatisering

Vossius heeft als kennispartner in de zorg al veel organisaties geholpen met de optimalisatie van processen en het succesvol afronden van grote projecten. De ervaring die wij meenemen helpt fouten te voorkomen. Vossius Automatisering helpt met het faciliteren van datagedreven oplossingen en beslissingen. Zo bieden wij een totaalpakket om uw processen mee in kaart te brengen, te analyseren en te optimaliseren. Kijk ook eens op de pagina’s van Vossius Automatisering en robotisering.

Administratieve lastenverlichting

Vossius consultancy is een goede partner bij het realiseren van het terugdringen van administratiedruk. Door kritisch te kijken naar een proces is het snel mogelijk knelpunten in kaart te brengen. Oplossingen liggen soms in goede werkafspraken, soms in aanpassingen in de software en soms kan een oplossing gerealiseerd worden door een proces te robotiseren.

Ook levert Vossius snel versterking om uw administratie op orde te brengen.

Horizontaal Toezicht

Horizontaal Toezicht is een uitstekende gelegenheid om een verbeterslag uit te voeren om uiteindelijk de administratieve last te verminderen. Het mooie is dat met Horizontaal Toezicht juist gekeken wordt naar de processen, de risico’s en de te nemen beheersmaatregelen. Het uitgangspunt is het verbeteren van de efficiëntie en de verhoging van de kwaliteit. Immers, als we het toch gaan doen, waarom niet meteen grondig?

Vragen? Stel ze Nelleke.

Nelleke Noordzij, consultant bij de Quoratio Groep.

06 – 15 51 49 97 of nnoordzij@quoratiogroep.nl

Nelleke Noordzij Vossius Consultancy

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.