Blijf op de hoogte

Kennisdelen is voor Vossius de sleutel tot succes in zorgregistratie. Vossius kent de ziekenhuiswereld door en door. En dat merk je.

 

Kennisdeling

Onze uitgebreide kennis over zorgadministratie, functioneel beheer en business intelligence leidt tot resultaat in jullie organisatie. We zorgen dat onze consultants weten wat ze moeten weten.

 

Kennisdeling

Onze uitgebreide kennis over zorgadministratie, functioneel beheer en business intelligence leidt tot resultaat in jullie organisatie. We zorgen dat onze consultants weten wat ze moeten weten.

Kennisdeling van

Vossius Consultancy

Kennisdelen is voor Vossius de sleutel tot succes in zorgregistratie. Vossius kent de ziekenhuiswereld door en door. En dat merk je. Onze uitgebreide kennis over zorgadministratie, functioneel beheer en business intelligence leidt tot resultaat in jullie organisatie. We zorgen dat onze consultants weten wat ze moeten weten. Zodat zij hun werk nog beter doen en jullie je doel bereiken. Maar Vossius deelt ook informatie met jou. Over wat er verandert in de wetgeving, welke marktontwikkelingen er zijn en hoe andere zorginstellingen de toekomst in de zorgsector zien.

Hoe zet je de laatste stap naar Horizontaal Toezicht? Welke wetswijzigingen in de zorg zijn er volgend jaar? Wat houdt Value Based Healthcare precies in? Vossius zet de belangrijkste publicaties voor jullie op een rij.

Je blijft op de hoogte en profiteert van de kennis van Vossius. Download de documenten die van toepassing zijn op jouw situatie en je weet hoe je jullie zorgadministratie in lijn krijgt met de eisen en ontwikkelingen in de zorgsector.
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Ik ben op de hoogte dat Vossius Consultancy de uiterste zorg heeft besteed aan het samenstellen van de documenten en geen aansprakelijkheid neemt voor mogelijke onjuistheden cq onvolkomenheden. Mocht ik deze ontdekken dan meld ik deze via info@vossiusconsultancy.nl.

Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.


Meer weten? Hieronder vind je de meest recente blogs.

Blog: Verrichtingenthesaurus (VT) gaat live in HiX 6.2 Noordwest Ziekenhuisgroep

We vragen Willem Onderwater naar zijn opdracht bij de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ).

Blog: Vossius Talent voor de zorg

Vossius barst van het talent. Zo ook Amie die hieronder haar verhaal doet.

Blog: Lessons Learned HiX implementatie

Lessons Learned HiX implementatie Gaat u ook een HiX implementatie tegemoet of bent u daar momenteel volop mee bezig?

'Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.'

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen je graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.