Camiel de Munnik

Coach

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

De consultants van Vossius zijn allemaal slim en hoog opgeleid. Ik faciliteer ze door ze te laten groeien als professional, passend bij wie je bent en wat je ambitie is.

Ik vraag en vraag door, ben oprecht nieuwsgierig naar wat hen drijft, wat hun kracht is en waar ze zich onzeker over voelen in hun werk. Ik teken wat ik denk te zien, of welk advies ik zou willen geven. Ik zet mijn talent in om ze te adviseren over wat hun eigen authentieke manier is om professioneel op te treden. De neiging om het af te kijken van die voorbeeld consultant is logisch en kan leerzaam zijn, het echt competent worden als consultant kan alleen maar door op te treden als jezelf. En dat kan iedereen.

Ik ga je niet leren hoe ‘je ergens vanaf komt’, maar leer je hoe je ermee kunt omgaan, het is tenslotte van jezelf. Ik belicht de kracht die zit ónder die ene eigenschap waar je op dit moment een beetje in door lijkt te slaan. Ik maak het mogelijk om prettiger en objectiever naar jezelf te kijken. Je gaat waarderen wat jij als authentiek mens nu al meeneemt in je professionele omgeving. Ik leer je beter om te gaan met die fasen waarin je jezelf in de weg zit. De volgende versie van jezelf worden, daar gaat het om.

Ervaring

Ik heb me in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld van consultant tot projectmanager naar leidinggevende. Ik gebruik deze ervaring om mensen en organisaties te begeleiden bij adequate projectvoering en professioneel (individueel) functioneren.

Mijn authentieke stijl kenmerkt zich door een combinatie van analytisch- en empathisch vermogen. Ik zet deze eigenschappen in om de organisatie, het team of het individu mee te nemen in ‘de helikopter’, overzicht te creëren en positie te bepalen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd lees ik graag thrillers en biografieën. Ik onderneem leuke dingen met mijn gezin. Ik luister graag muziek en ben te vinden op de fiets.

Mijn gegevens

Camiel de Munnik
Coach

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.