Hans de Boer

Innovation Lead

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”- Pipi Langkous. Dit gold voor mij toen ik 5 jaar geleden vanuit de kabelindustrie in de ziekenhuiswereld ging werken. Ik denk dat er veel meer innovatie en kruisbestuiving zou zijn als mensen vaker buiten hun vakgebied zouden treden, al is het alleen maar om ideeën op te doen. De mooiste ideeën ontstaan vaak op het grensvlak van disciplines en Vossius is daarin voor mij een prachtige voedingsbodem.

Ervaring

Bij Philips heb ik geleerd analytisch en creatief na te denken. In de kabelindustrie het belang van innovatie en mensen te verbinden (letterlijk en figuurlijk). In de gezondheidszorg het feit dat controleren goed is maar vertrouwen beter. En van Vossius dat je het meeste uit mensen haalt als ze hun werk gewoon leuk vinden.

Vrije tijd

Mijn hobby’s komen en gaan. Momenteel ben ik fanatiek wedstrijd bridger, imker, hobby kok (moleculair koken) en probeer ik in de resterende tijd zoveel mogelijk boeken te lezen.

Mijn gegevens

Hans de Boer
Innovation Lead

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.