Joëlle van Schayik

Back Office Lead

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Door mijn enthousiaste en open persoonlijkheid kan ik zorgen voor een goede sfeer op de thuisbasis van de consultants. Ook zorg ik voor een goede structuur en duidelijk overzicht in alle administratieve werkzaamheden.

Ervaring

Na een studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht heb ik eerst een aantal jaren werkervaring opgedaan bij Marriott in Amerika, Thailand en in Parijs. Hierbij heb ik ervaring opgedaan in het management van verschillende facetten van de hotellerie zoals de housekeeping, receptie, concierge, guest relations en activiteiten in een resort. Vervolgens heb ik meer ervaring opgedaan in administratieve werkzaamheden tijdens mijn traineeship tot business center manager bij The Office Operators. De zorgsector vind ik persoonlijk erg belangrijk en daarom ondersteun ik Vossius Consultancy op de backoffice zodat alle consultants hun werk nog beter kunnen doen.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om te sporten, reizen en buiten te fotograferen.

Mijn gegevens

Joëlle van Schayik
Back Office Lead

+31 (0)6 50 22 11 45
j.vanschayik@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.