Rob van Plaggenhoef

Sales Lead

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Een fantastische baan waarin ik mijn persoonlijke drive -het helpen verbeteren/professionaliseren van de processen in de zorg- kwijt kan. Ik vind het ontzettend leuk om vanaf een hele andere invalshoek een uitdaging te benaderen om zo te komen tot een creatieve oplossing. Het schakelen tussen de verschillende lagen in een organisatie is wat mij enorm veel energie geeft. Iedereen in het proces is op zijn eigen manier belangrijk voor het resultaat.
Qua persoonlijkheid ben ik recht door zee, pragmatisch en een echt gevoelsmens die een uitdaging niet gauw uit de weg gaat.

Ervaring

Eigenlijk was het mijn droom om fysiotherapeut te worden. Helaas waren de vakken schei- en natuurkunde niet mijn favoriet met de cijfers die je daarbij kunt verwachten. Daarom destijds gekozen voor een carrière op het commerciële vlak. Inmiddels werk ik 17 jaar met veel plezier in de zorg op uiteenlopende gebieden, van de farmaceutische- tot meer de innovatie- en ICT kant.

Vrije tijd

Deze tijd breng ik graag door met mijn gezin (ben trotse vader van de 2 mooiste meiden van de wereld) en vrienden. Sporten doe ik zo’n 3x per week en is een combinatie van Crossfit en hardlopen. Niet perse om allerlei prijzen te winnen, maar meer om lekker te ontspannen en fit te blijven. Trouwens ook om ervoor te zorgen dat het resultaat van mijn bourgondische levensstijl enigszins in toom gehouden kan worden. Koken en barbecueën vind ik namelijk echt heel gezellig.

Mijn gegevens

Rob van Plaggenhoef
Sales Lead

+31 (0)6 11 40 95 69
r.vanplaggenhoef@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.