Sebastiaan van Buuren

Manager

Sebastiaan van Buuren Bas Vos Vossius Consultancy

Mijn verhaal over

Vossius Consultancy

Ik ben een ondernemende consultant. Door mijn ervaringen op zowel financiële als administratieve afdelingen binnen de zorg, ben ik in staat om complexe financiële vraagstukken te analyseren en te vertalen naar verbeterpunten binnen een organisatie. Daarbij vind ik het belangrijk dat iedereen binnen een organisatie elkaars informatie begrijpt die gebruikt wordt. Door mijn goede communicatieve vaardigheden kan ik met verschillende niveaus binnen een organisatie communiceren.

Ervaring

Ik heb meerdere jaren projecten uitgevoerd binnen zowel de ziekenhuiszorg als overige zorginstellingen. Na het faillissement van Stichting Zonnehuizen is DeSeizoenen ontstaan door een gedeeltelijke overname. Als financieel adviseur heb ik de opstart van DeSeizoenen begeleid. Daarnaast heb ik bij het LUMC en het Catharina Ziekenhuis projecten uitgevoerd gericht op de registratie en facturatie. Hierin richtte ik me vooral op verbeterprocessen van de afhandeling van retourinformatie en daarnaast ook de samenhang tussen de registratie en de boekhouding. Sinds een korte tijd ben ik werkzaam op de afdeling verkoop binnen MCA Gemini Groep. Ik maak analyses ter voorbereiding op de offertes en neem deel aan de onderhandelingsgesprekken met zorgverzekeraars.

Vrije tijd

Als vader van twee kinderen besteed ik mijn vrije tijd vooral aan leuke dingen doen met mijn gezin. Verder heb ik interesse in reizen en culturen.

Mijn gegevens

Sebastiaan van Buuren
Manager

+31 (0)6 11 58 42 27
s.vanbuuren@vossiusconsultancy.nl

“Ik ben trots om te werken bij een werkgever die mij ziet, die écht zijn best doet om mijn opdrachten aan te laten sluiten bij waar ik morgen aan toe ben.”

Emma Vellacott. Consultant. Bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.