Onze cases

Hieronder vindt u een overzicht van cases die Vossius afgerond heeft

Een overzicht van mogelijke problemen, issues en projecten waarbij Vossius u van dienst kan zijn. Misschien brengt het u op ideeën.

Bekijk cases van

Vossius
Consultancy

Dashboard DBC-fouten

Veelal werkt een EPD met werklijsten voor het corrigeren van fouten in de registratie en afleiding van DBC’s. Op basis van deze lijsten worden problemen zowel centraal als decentraal opgelost.

Unithoofd poliklinieken

Afdelingen kunnen niet zonder operationele aansturing, dus als een unithoofd uitvalt dan moet deze rol opgevuld worden. Als interim unithoofd stap je met een frisse blik op een rijdende trein. Met deze frisse blik kun je afdelingen helpen opnieuw te kijken naar bestaande processen.

Horizontaal toezicht: declaratie en registratie op orde

Horizontaal Toezicht is een vorm van samenwerking tussen de zorgverzekeraar en zorgaanbieders. Beide partijen werken samen om de rechtmatigheid van declaraties in de registratie- en declaratieprocessen in de medisch specialistische zorg te borgen.

Digitalisatie binnen de Caresector

Administratieve lasten: wie heeft ze niet? Deze lasten zijn niet specifiek voor ziekenhuizen (Cure), ook de intra- en extramurale sector (Care) wordt hierdoor getroffen.

Implementatie van Horizontaal Toezicht in de GGZ

Alweer enkele Jaren geleden werd Horizontaal Toezicht in de zorg (HT) geïntroduceerd. Met HT wordt getracht een systeem van werken op te zetten waarmee aantoonbaar correct wordt geregistreerd en gefactureerd.

Implementatie projectmatig werken tijdens Horizontaal Toezicht

Voor de overgang naar Horizontaal Toezicht in de Zorg moeten vanuit de afdeling Financiën in een korte tijd meer dan dertig projecten uitgevoerd worden. Dit is een ongekend aantal projecten voor de afdeling.

Ontwikkeling van een probleem-georiënteerd EPD

Een modern EPD is eigenlijk een ZIS en een EPD. Op deze manier biedt een modern EPD de mogelijkheid tot financiële afhandeling van de geboden zorg.

Steekproeven Boxmeer

Zoals in elk ziekenhuis in Nederland, moest ook het Maasziekenhuis in Boxmeer de steekproefcontrole uitvoeren.

Zelfonderzoek Diaconessenhuis en Rijnland Ziekenhuis

Tijdens de zomermaanden heeft Vossius Consultancy het Diaconessenhuis en het Rijnland Ziekenhuis ondersteund met de uitvoering van het Zelfonderzoek.

Vragen? Stel ze Anneke.

Anneke de Jong, Recruitment Manager Quoratio Groep.

06 – 12 281 636 of adejong@quoratiogroep.nl

“Ze willen écht weten welk probleem ik heb op mijn afdeling voordat ze meedenken over wat de juiste oplossing zou kunnen zijn, daarmee onderscheiden ze zich echt in de markt.”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.