Vossius, uw kennispartner in de zorg

Vossius, onderdeel van de Quoratio Groep, biedt ziekenhuizen dé oplossing voor de lange termijn op het gebied van zorgadministratie, functioneel beheer en business intelligence.

  • Met gedreven en vakkundige consultants.
  • Met de zekerheid van resultaat.
  • Met plezier naar ons werk, elke dag.
 

De professionals van Vossius

Kwaliteit van zorg is uw visitekaartje. Dat houdt niet op bij de zorg aan het bed of op de spreekkamer. Door een beter georganiseerde zorgregistratie kan de administratieve last omlaag. Maar hoe pakt u dat aan? Vossius helpt u deze problemen het hoofd te bieden.

De professionals van Vossius

Kwaliteit van zorg is uw visitekaartje. Dat houdt niet op bij de zorg aan het bed of op de spreekkamer. Door een beter georganiseerde zorgregistratie kan de administratieve last omlaag. Maar hoe pakt u dat aan? Vossius helpt u deze problemen het hoofd te bieden.

Over en waarom

Vossius
Consultancy

Vossius neemt u werk uit handen en biedt u de mogelijkheid het kwaliteitsniveau van uw eigen medewerkers te verhogen. Door administratieve en financiële processen te optimaliseren benutten we de mogelijkheden van uw softwaresystemen optimaal. Zo drukt u de kosten en wint u tijd. Tijd voor meer kwaliteit in de zorg voor uw patiënt.

Dit is Vossius

Vossius, onderdeel van de Quoratio Groep, biedt organisaties oplossingen voor de lange termijn op het gebied van zorgadministratie, functioneel beheer en business intelligence. Wij optimaliseren het complete proces van zorgregistratie. Daarbij ligt onze focus niet alleen op consultancy. Vossius automatisering ontwikkelt effectieve softwaretools om procesoptimalisatie te ondersteunen. Zo werken we samen toe naar first-time-right.

Met de juiste tools maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Dat geldt ook voor uw medewerkers. Met Vossius Academy verbetert u het kennisniveau van uw eigen team. Zo profiteert u nu en in de toekomst van onze expertise in zorgregistratie.

Zo werken we

Vossius ontzorgt van A tot Z. U schetst het probleem, wij luisteren. Samen stippelen we de route uit naar het einddoel.

Met een grondige procesanalyse bepalen we de aanpak. Daarna optimaliseren we het proces. Waar mogelijk zorgen we voor een optimale benutting van uw ZIS/EPD door stappen te automatiseren. Administratieve handelingen waarvoor automatisering niet mogelijk lijkt kan Vossius vaak wel robotiseren. Het is maar net waar u om vraagt.

Vossius werkt transparant. Zo blijft u betrokken bij wat we doen. Vossius zorgt voor een duurzame oplossing in samenwerking met uw team. Want nadat onze consultants afscheid hebben genomen gaat het werk natuurlijk gewoon door. Zo is uw team klaar voor de toekomst en heeft u grip op de zorgregistratie.

Vragen? Stel ze Richard.

Richard Hogenhorst, consultant bij Vossius Consultancy.

06 – 11 84 76 99 of r.hogenhorst@vossiusconsultancy.nl

Richard Hogenhorst Vossius Consultancy

Meer informatie?

Bekijk ons team, lees meer over consultancy of
bekijk wie onze opdrachtgevers zijn.

“Bij Vossius word ik gestimuleerd om me te ontwikkelen op de manier die bij míj past, daardoor functioneer ik veel effectiever.”

Mirthe Nelissen, consultant bij Vossius.

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.