Privacy Policy

Privacy voorwaarden van

Vossius
Consultancy

Vossius Consultancy neemt de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens serieus. Met onderstaande privacy- en cookieverklaring willen wij u informeren dat alle persoonsgegevens waarmee Vossius Consultancy in aanraking komt, zorgvuldig worden verwerkt en beveiligd. Vossius Consultancy houdt zich daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Vossius Consultancy (zie contactgegevens onder aan deze verklaring).

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij ontvangen (persoons)gegevens van u wanneer u gebruik maakt van de website van Vossius Consultancy, wanneer u het contactformulier invult of indien u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Hiervoor verwerken wij uw bedrijfsnaam, naam, telefoonnummer, en e-mailadres. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om aan onderstaande doeleinden te voldoen. In onderstaande gevallen bewaren wij (persoons) gegevens:

  • Contactformulier: Wij gebruiken uw gegevens voor het beantwoorden van uw vraag.
  • Nieuwsbrief: Bij het invullen van het contactformulier kunt u aanvinken of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Vervolgens wordt uw e-mailadres toegevoegd aan de lijst abonnees. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich weer kunt afmelden.
  • Social Media buttons: Op de website van Vossius Consultancy zijn knoppen opgenomen waarmee u ons kunt volgen op de sociale netwerken LinkedIn en Twitter. Vossius Consultancy is niet aansprakelijk voor het privacy- en cookiebeleid van websites die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Gebruik van cookies

Om de website en toepassingen naar behoren te laten werken, te ontwikkelen en om meer informatie over de websitebezoekers – en hun interesses- te verkrijgen, maken wij gebruik van cookies (Google Analytics). De gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag. De gegevens worden niet aan derden verstrekt

Inzage, Correctie, verwijderen en klachten

U heeft recht tot inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens die wij over u verwerken. U kunt ons verzoeken de gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen door contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens. De volgende rechten gelden onder de AVG:

  • Het laten corrigeren van fouten,
  • Het intrekken van toestemming;
  • Het bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • Het krijgen van uitleg over welke persoonsgegevens wij hebben verzameld en wat wij daarmee doen;
  • Het krijgen van inzage in de persoonsgegevens die wij van u hebben.

Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, helpen wij u graag verder. U heeft het recht een klacht tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen op de privacyverklaring

Vossius Consultancy behoudt zich het recht wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookieverklaring. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Om van eventuele wijzigingen op de hoogte te blijven, adviseren wij u regelmatig de privacy- en cookieverklaring te raadplegen.

Beveiliging

Deze website heeft een SSL certificaat. Gegevens worden hierdoor via een beveiligde verbinding verzonden.

Contactgegevens

Postadres

Amsterdamseweg 498
1181 BW Amstelveen

Bezoekadres:

Dorpsstraat 2
1182 JD Amstelveen
Tel: 020-345 31 37
info@vossiusconsultancy.nl

Voor vragen met betrekking tot ons privacy- en cookiebeleid:

y.pierik@vossiusconsultancy.nl
Tel: 06-114 54 880
KvK: 34211889

Vragen? Stel ze Bas.

Bas Vos, oprichter Vossius Consultancy.

06 – 28 961 350 of bas.vos@vossiusconsultancy.nl

“Vossius levert geen ‘handjes’, ze willen écht weten welk probleem ik heb op mijn afdeling voordat ze meedenken over wat de juiste oplossing zou kunnen zijn, daarmee onderscheiden ze zich echt in de markt.”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!






Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.