SET Covid-19

Aanvraag en implementatie

  • Ondersteuning zorg op afstand
  • €50.000 subsidie
  • Vossius helpt met aanvraag en implementatie

Vossius Automatisering zorgt voor resultaat.

 

SET Covid-19

Het ministerie van VWS heeft een speciale noodregeling ingericht binnen de Stimuleringsregeling E-health Thuis, namelijk SET Covid-19. Deze regeling ondersteunt toepassingen die bijdragen aan ondersteuning/zorg op afstand voor thuiswonende cliënten ten tijde van de coronacrisis.

SET Covid19

Vossius Consultancy

Door de coronacrisis komt de zorg aan thuiswonende kwetsbare ouderen of mensen met een chronische ziekte of beperking onder druk te staan. Duidelijk is dat organisaties in de zorg behoefte hebben aan meer technologische mogelijkheden om deze mensen zorg te kunnen blijven bieden.

Om in deze behoefte te voorzien heeft het ministerie van VWS een speciale noodregeling ingericht binnen de Stimuleringsregeling E-health Thuis, namelijk SET Covid-19. Deze regeling ondersteunt toepassingen die bijdragen aan ondersteuning/zorg op afstand voor thuiswonende cliënten ten tijde van de coronacrisis. Voorbeelden zijn tablets met beeldzorgapps, apps om een indicatie te stellen of een mantelzorger te ontlasten, medicatiedispensers en telebegeleiding.

Sinds 25 maart jl. kunnen aanvragen ingediend worden. Het subsidiebedrag is een vast bedrag van €50.000. Het subsidiebedrag mag ook ingezet worden om externen in te huren die helpen bij het implementeren van digitale toepassingen.

De aanvraag voor SET Covid-19 moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Aangezien er maar één aanvraag per aanbieder ingediend en in behandeling genomen kan worden, is het belangrijk om de aanvraag goed op te stellen. Zodra de aanvraag is goedgekeurd kan worden overgegaan op de implementatie. Vossius helpt u graag bij de subsidieaanvraag.

Daarnaast zijn onze consultants van toegevoegde waarde tijdens de implementatie, bijvoorbeeld als projectleider of adviseur.

Op dit moment is het tijdelijk niet mogelijk een aanvraag in te dienen. Zodra dat weer mogelijk is, wordt dit bekend gemaakt op de site van RVO. Vanzelfsprekend houden wij u daarvan op de hoogte.

Vossius kan u helpen met het opstellen van de aanvraag. Ook de implementatie kan door ons verzorgd of ondersteund worden. Mocht u hulp nodig hebben bij het doen van een aanvraag of de implementatie, neem dan contact met ons op.

Vragen? Stel ze Rob.

Rob van Plaggenhoef, Sales Lead bij Vossius Consultancy.

06 – 11 40 95 69 of r.vanplaggenhoef@vossiusconsultancy.nl

“De toegevoegde waarde van de Vossius Academy wordt bewezen, ze zijn binnen no-time operationeel op de opdrachten waarvoor ik ze nodig heb, dat werkt echt ideaal, ook voor de medewerkers binnen de Noordwest Ziekenhuisgroep!”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.