Vossius Academy

Professionele vaardigheden

  • Breng kennis naar een actueel niveau
  • Van reactief naar proactief communiceren
  • Van administrateur naar adviseur

Met de opleidingen van Vossius Academy spijkeren uw medewerkers hun kennis bij, schaven ze aan hun technische vaardigheden en ontwikkelen ze zich op communicatief vlak. Onze eigen medewerkers doorlopen ons opleidingscurriculum ook.

Vossius Academy biedt een compleet opleidingscurriculum voor professionals in de zorg.

 

Opleidingen voor talenten in zorgregistratie

Van onze consultants mag je wat verwachten en van uw medewerkers natuurlijk ook. U streeft naar meer efficiency in de zorgadministratie, naar procesoptimalisatie. Zo houdt u meer tijd over voor andere taken. Bovendien geeft u de kwaliteit een impuls terwijl u kosten bespaart.

 

Opleidingen voor talenten in zorgregistratie

Van onze consultants mag je wat verwachten en van uw medewerkers natuurlijk ook. U streeft naar meer efficiency in de zorgadministratie, naar procesoptimalisatie. Zo houdt u meer tijd over voor andere taken. Bovendien geeft u de kwaliteit een impuls terwijl u kosten bespaart.

Academy

Vossius
Consultancy

De zorgprofessionals van Vossius weten hoe ze een probleem oplossen. Ze hebben kennis van zaken en zijn ervaren in de zorgsector. Vossius laat daarbij niets aan het toeval over. Met de opleidingen van Vossius Academy spijkeren de consultants hun kennis bij, schaven ze aan hun technische vaardigheden en ontwikkelen ze zich op communicatief vlak.

Onze consultants zijn er klaar voor

Vossius investeert in talenten. Voordat onze consultants bij u aan de slag gaan, volgen ze het interne opleidingsprogramma. Het programma van Vossius Academy richt zich op DBC en ziekenhuiszorg, professionele vaardigheden en het functioneel beheer van het ZIS/EPD. Met opleidingen en trainingen vergroten onze consultants hun kennis van het zorgregistratieproces. Zoekt u een Adviseur Zorgcontrol, een Projectleider of een Functioneel Beheerder? Wij garanderen het kennisniveau waar u om vraagt.

Kennis en soft skills

Het belang van uw organisatie staat bij Vossius altijd voorop. Het gaat om dat u resultaat boekt en uw ambities waarmaakt. Daarom besteden wij in het opleidingsprogramma veel aandacht aan soft skills. Natuurlijk zijn hard skills, technische vaardigheden, van groot belang. Maar een consultant of medewerker die verantwoordelijkheid neemt, communicatief sterk is en strategisch kan denken komt nu eenmaal verder. Organisatiesensitiviteit, stakeholdermanagement en omgaan met weerstand worden daarom uitgebreid behandeld in het curriculum.

Uw medewerkers naar een hoger niveau

Samen met Vossius zorgt u voor een structurele verbetering in uw organisatie. Onze consultants leveren een essentiële bijdrage voor de lange termijn. En uw medewerkers zetten de ontwikkeling voort. Is het kennisniveau op uw afdeling te laag? Het opleidingsprogramma van Vossius Academy biedt u de mogelijkheid het kennisniveau van uw medewerkers te verhogen. We merken het aan onze eigen consultants, ze staan sterker en zijn nóg meer gemotiveerd.

Benut u alle capaciteiten binnen uw team? Met ons opleidingsprogramma ontwikkelt u talent.

Vragen? Stel ze Nelleke.

Nelleke Noordzij, consultant bij de Quoratio Groep.

06 – 15 51 49 97 of nnoordzij@quoratiogroep.nl

Nelleke Noordzij Vossius Consultancy

“Na het volgen van de Vossius Academy hebben onze medewerkers zichtbaar de stap naar meer pro-actief handelen en eigenaarschap weten te maken. Echt een waardevolle boost voor de professionaliteit.”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen u graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.