Vossius Academy

  • Kennis naar een actueel niveau
  • Van reactief naar proactief communiceren
  • Van administrateur naar adviseur

Met de opleidingen van Vossius Academy spijkeren de consultants hun kennis bij, schaven ze aan hun technische vaardigheden en ontwikkelen ze zich op communicatief vlak.

Wist je dat jullie eigen medewerkers ook een opleidingsprogramma bij Vossius Academy kunnen volgen?

 

Opleidingen voor talenten in zorgregistratie

Van onze consultants mag je wat verwachten. Je streeft toch naar meer efficiency in de zorgadministratie, naar procesoptimalisatie? Zodat je tijd overhoudt voor andere taken, jullie kwaliteit een impuls geeft en je ook nog eens kosten bespaart?

 

Opleidingen voor talenten in zorgregistratie

Van onze consultants mag je wat verwachten. Je streeft toch naar meer efficiency in de zorgadministratie, naar procesoptimalisatie? Zodat je tijd overhoudt voor andere taken, jullie kwaliteit een impuls geeft en je ook nog eens kosten bespaart?

Over en waarom

Vossius
Academy

De zorgprofessionals van Vossius weten precies wat ze moeten doen om jouw probleem op te lossen. Ze hebben kennis van zaken en zijn ervaren in de zorgsector. Vossius laat niets aan het toeval over. Met de opleidingen van Vossius Academy spijkeren de consultants hun kennis bij, schaven ze aan hun technische vaardigheden en ontwikkelen ze zich op communicatief vlak.

Onze consultants zijn er klaar voor

Vossius investeert in talenten. Voordat onze consultants bij jou aan de slag gaan, volgen ze een intern opleidingsprogramma. Het programma van Vossius Academy richt zich op DBC en ziekenhuiszorg, professionele vaardigheden en functioneel beheer van het ZIS/EPD. Via opleidingen en trainingen vergroten onze consultants hun kennis van het zorgregistratieproces. Zoek je een Adviseur Zorgcontrol, Projectleider of Functioneel Beheerder? Wij kennen onze consultants door en door en garanderen het kennisniveau dat jij nodig hebt.

Kennis en soft skills

Het belang van jouw organisatie staat bij Vossius altijd voorop. Het gaat er ons om dat jullie resultaat boeken en ambities waarmaken. En juist daarom besteden wij in het opleidingsprogramma veel aandacht aan de soft skills. Natuurlijk zijn de hard skills, de technische vaardigheden, van groot belang voor jullie oplossing. Maar je komt pas echt verder met consultants die verantwoordelijkheid nemen, communicatief sterk zijn en strategisch kunnen denken. Bovendien treden de consultants van Vossius niet op de voorgrond. Ze passen zich aan en voelen zich onderdeel van jouw team.

Jouw medewerkers naar een hoger niveau

Samen met Vossius zorg je voor een structurele oplossing in jouw organisatie. Onze consultants komen niet om uren te schrijven, ze leveren een essentiële bijdrage voor de lange termijn. En nadat de consultants weer weg zijn, zetten jouw medewerkers de ontwikkeling voort. Is het kennisniveau op de afdeling te laag? Vossius Academy biedt het opleidingsprogramma ook extern aan en verhoogt behalve het niveau van onze eigen consultants ook dat van jullie medewerkers. De afdeling krijgt een kwalitatieve boost en is klaar voor de toekomst.

Benut jij alle capaciteiten binnen jullie team? Met ons opleidingsprogramma ontwikkel je talent.

Vragen? Stel ze Mirthe.

Mirthe Nelissen, consultant bij Vossius Consultancy.

06 – 21 14 49 38 of m.nelissen@vossiusconsultancy.nl

Mirthe Nelissen Vossius Consultancy

“Na het volgen van de Vossius Academy hebben onze medewerkers zichtbaar de stap naar meer pro-actief handelen en eigenaarschap weten te maken. Echt een waardevolle boost voor de professionaliteit.”

Schakel vandaag nog een consultant in

Wij helpen je graag met het vinden van de match!


Bij het klikken op Stuur formulier in ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA.